Mozzarella

Mozzarella este o brânză proaspătă, cu un gust delicat şi uşor dulce, având o amprentă puternică de lapte.

Este o brânză cu o veche tradiţie, indispensabilă pentru bucătăria italiană, perfectă pentru a fi utilizată ca ingredient principal pentru PIZZA.

Ciliegine

Ciliegine este varianta de Mozzarella realizată sub forma unor sfere de mici dimensiuni de 12,5 grame, au o textura spongioasă şi o proprietatea foarte importantă, aceea de a absorbi foarte bine aromele.

 

Mărimea naturală a sferelor, face ca acestea să fie un deliciu servite întregi, perfecte pentru platouri ANTIPASTO aruncate în SALATE şi topping peste PIZZA cât şi PASTE FĂINOASE.

 

Bocconcino

Bocconcino este Mozzarella în varianta sferelor mari de 100 grame, putând fi uşor feliată, utilizată în bucătăria italiană pentru prepararea faimosului CAPRESE.

Mascarpone

Mascarpone este o brânză obţinută din smântână coagulata, uşor tartinabilă, utilizată în mod special în prepararea produselor de patiserie, fiind ingredientul principal pentru TIRAMISU.